LCHF "Bröd"

Ingredienser:
1 msk fiberhusk
1,5 dl skalade sesamfrön
½ dl linfrön
1 tsk bakpulver
2,5-3 dl riven ost
3 ägg
Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser och ost. Tillsätt äggen och rör ihop till en jämn massa. Häll massan på en bakpappersklädd plåt. Bred ut massan tunt med en slickepott eller gaffel. Grädda i 225 grader i 15-20 min tills brödet får en gyllenbrun färg, titta till brödet var 5:e minut. Låt svalna och skär i lämpliga bitar.
Kokostoppar doppat i choklad

Hej hopp!
Nu är jag tillbaka! Idag bakade jag kokostoppar som jag sedan doppade i härlig mörk choklad. Jag har minskat min sockerkonsumtion och i fortsättningen kommer jag att (försöka) lägga ut recept utan tillsatt socker. Hoppas det smakar!
Ingredienser:
2 ägg
75 gram smält smör
200 gram kokosflingor
1 tsk kanel
½ tsk kardemumma
200 gram smält mörk choklad
Gör så här
Blanda ihop alla ingredienser och rulla/pressa till små bollar. Lägg de sedan i en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Grädda 10-12 min i 175 grader
Doppa kokostopparna i smält choklad och låt de svalna på bakplåtspapper.
Smarrigt!
Gör så här
Blanda ihop alla ingredienser och rulla/pressa till små bollar. Lägg de sedan i en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Grädda 10-12 min i 175 grader
Doppa kokostopparna i smält choklad och låt de svalna på bakplåtspapper.
Smarrigt!