Kokostoppar doppat i choklad

Hej hopp!
Nu är jag tillbaka! Idag bakade jag kokostoppar som jag sedan doppade i härlig mörk choklad. Jag har minskat min sockerkonsumtion och i fortsättningen kommer jag att (försöka) lägga ut recept utan tillsatt socker. Hoppas det smakar!
Ingredienser:
2 ägg
75 gram smält smör
200 gram kokosflingor
1 tsk kanel
½ tsk kardemumma
200 gram smält mörk choklad
Gör så här
Blanda ihop alla ingredienser och rulla/pressa till små bollar. Lägg de sedan i en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Grädda 10-12 min i 175 grader
Doppa kokostopparna i smält choklad och låt de svalna på bakplåtspapper.
Smarrigt!
Gör så här
Blanda ihop alla ingredienser och rulla/pressa till små bollar. Lägg de sedan i en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Grädda 10-12 min i 175 grader
Doppa kokostopparna i smält choklad och låt de svalna på bakplåtspapper.
Smarrigt!
Kommentarer
Trackback